Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16611

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
frituren
stoven
zuur
vijzelen
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...

Groente / fruitgerechten

Trancam
Koude salade met sla en aardappel
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!