Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16623

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
blenden
marineren
koelen
zoet-zuur
stomen
stoven
zuur
heet
frituren
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Ikan Kembung Kukus Nanas
Gestoomde makreel in een saus met ananas
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever

Groente / fruitgerechten

Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!