Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16660

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
zoet
frituren
heet
stomen
zoet-zuur
rauw
koud
lauw
marineren

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Bebotok Rumput Laut
Gestoomde groentepakketjes met garnalen, temp...
Orek Tempeh Dua
Gefrituurde tempeh met pittige kruiden en zoe...
Daging Tomat
Gesmoord rundvlees met tomaten
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!