Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16668

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
zoet
marineren
bbq
frituren
koud
heet
vijzelen
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!