Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16700

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
blancheren
pittig
stoven
bbq
grillen
zoet-zuur
marineren
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...

Bijgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Swiwi Santen
Gestoofde kippenvleugels van de barbecue
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!