Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16791

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
zuur
pittig
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud
heet
vijzelen
koelen
blancheren

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!