Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #16876
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
pittig
koken
wokken
warm
hartig
blancheren
zoet
marineren
frituren
vijzelen
heet
stoven
bakken
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
Basisgerechten
Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Bijgerechten
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh
Ikan Pedis Tiga
Gestoofde, pittige red snapper
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Groente / fruitgerechten
Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Acars
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk