Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16876

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
blancheren
zoet
marineren
frituren
vijzelen
heet
stoven
bakken
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh
Ikan Pedis Tiga
Gestoofde, pittige red snapper
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!