Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16973

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
blancheren
pittig
stoven
blenden
zuur
vijzelen
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!