Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16999

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
frituren
stoven
pittig
vijzelen
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Tahu Bakso Goreng Saus Kacang
Gevulde, gefrituurde tahu met pindasaus
Ikan Masak Asem Kuah
Vissoep van kabeljauw en tomaten
Dadar Jamur
Omelet met champignons overgoten met shiitake...

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!