Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17151

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
zoet
pittig
marineren
stoven
vijzelen
heet
koken
bbq
grillen
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes
Rendang Hati Ampela Ayam
Kippenlevers en maagjes in pittige kokossaus
Sateh Sarepeh
Kip, kippenlever en -maagjes aan een spies me...

Groente / fruitgerechten

Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!