Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17225

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
marineren
vijzelen
zoet-zuur
heet
frituren
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons

Bijgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!