Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17268

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
stomen
vijzelen
warm
heet
koud
lauw
bakken
hartig
stoven
zoet-zuur
marineren
blenden
koelen
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus
Ikan Kembung Kukus Nanas
Gestoomde makreel in een saus met ananas
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!