Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17281

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
vijzelen
frituren
stoven
pittig
blancheren
oven
heet
marineren
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Lawar Ayam Kacang Panjang
Roerbak van kip, tauge, kokos en kouseband
Sosis Indonesia
Gehaktschotel op Indonesische wijze
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Kalio Udang
Garnalen in een pittige saus met kokos
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!