Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17411

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
stoven
stomen
bbq
heet
vis
groente
vleesvervanger
zoet and zuur
koud
zoet-zuur
rauw
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Bakso Kepiting
Gefrituurde balletjes van krab en garnalen
Ayam Bawang Putih
Gefrituurde kippenpoten met knoflook
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...
Sambal Goreng Djawa
Pittig stoofgerecht met tofu, tempeh en garna...
Sambal Daging
Rundvlees gebakken in pikante bumbu

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!