Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17556

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
bakken
stomen
vijzelen
stoven
heet
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Tumis Kapri Manis dan Udang
Geroerbakte sugar snaps met garnalen
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!