Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17804

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
blancheren
bakken
marineren
stomen
koud
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!