Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1899

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
frituren
oven
stoven
koelen
marineren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Pangsit Gulung Kuah
Gefrituurde pangsit in bouillon met Chinese k...
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Frikadel Daging Dua
Aardappelkoekjes met gehakt en wortel

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!