Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3110

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
frituren
koud
zoet
vijzelen
heet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!