Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3464

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
marineren
wokken
pittig
stoven
bakken
frituren
heet
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Gulai Manis Kangkung
Waterspinazie en garnalen in een kokosmelksau...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!