Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3486

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
bakken
stomen
marineren
stoven
blancheren
vijzelen
heet
frituren
blenden
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees
Lelawar Ayam
Kipfilet met kool en kokosmelk
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!