Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3622

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
stoven
heet
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Sambal Goreng Buncis Lima
Snijbonen in een kruidige kokossaus
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!