Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3626

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
heet
vijzelen
stoven
zoet-zuur
frituren
pittig
zoet
marineren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!