Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3849

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
koken
bbq
vijzelen
frituren
stoven
zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!