Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3905

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
vijzelen
frituren
blenden
heet
stomen
bakken
marineren
oven
zoet-zuur
rauw
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Woku
Gestoofde kip in een pikante kruidenmengsel
Bebek Bali
Eend op Balinese wijze

Groente / fruitgerechten

Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi
Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!