Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3936

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
stoven
vijzelen
pittig
heet
frituren
lauw
zoet
rauw
koud
bbq
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Udang Besar Bakar
Geroosterde grote garnalen van de barbecue

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!