Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3998

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
stomen
stoven
marineren
bbq
koken
frituren
heet
blancheren
koud
lauw
blenden
zoet-zuur
rauw
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!