Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4092

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
frituren
stomen
vijzelen
heet
marineren
oven
zuur
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Tahu Pedis
Gebakken tahu in ketjap
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Gadon Daging
Gestoomde pakketjes gevuld met een kruidige v...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!