Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4148

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
grillen
vijzelen
frituren
koelen
stomen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Ayam Bakar
Gekruide, gegrilde kip
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!