Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4250

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
heet
vijzelen
koken
marineren
pittig
frituren
stoven
bbq
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Siput Kaldu
Gekookte, kruidige slakken in bouillon
Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes
Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes
Sambal Daging
Rundvlees gebakken in pikante bumbu
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!