Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4347

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
bakken
heet
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Tumis Tahu Sayuran Taoco
Tahu met groenten in een pittige zwarte bonen...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!