Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4431

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
stoven
pittig
marineren
oven
vijzelen
stomen
zuur
frituren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Babi Kunyit
Gebakken reepjes varkensvlees met een ketjaps...
Bebotok Ikan
Gestoomde vispakketjes
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!