Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4439

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
bakken
zoet-zuur
marineren
vijzelen
oven
zoet
heet
pittig
frituren
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Cakalang Pedis
Zeer pittige gestreepte tonijn met citroenbas...

Groente / fruitgerechten

Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Gurame Sambal Pencit
Gefrituurde gurame met sambal van jonge mango

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!