Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4476

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
stoven
zoet-zuur
marineren
frituren
vijzelen
zoet
bbq
grillen
bakken
blancheren
blenden
koud
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Gulai Udang
Grote garnalen in kruidige saus
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Sambal Goreng Bawang Perai
Prei gestoofd in kokosmelk
Sateh Manis
Blokjes rundvlees aan een spies
Ayam Kecombrang Pedis
Gebakken kip in een zeer hete saus met kecomb...
Lelawar Daging
Rundergehakt in kokosmelk
Smoor Ceplok
Spiegeleieren met een zoete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!