Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4487

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
marineren
bakken
stomen
koelen
vijzelen
blancheren
frituren
blenden
lauw
zoet-zuur
koud
heet
rauw

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold

Groente / fruitgerechten

Bakwan
Gefrituurde, hartige groentebollen met garnal...
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Ikan Kakap Kukus
Gestoomde red snapper met ui en gember

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!