Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4561

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
stomen
blenden
koud
bakken
pittig
heet
frituren
stoven
zoet
zuur
rauw
koelen
zoet-zuur
lauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen
Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...
Telor Sambal Peteh
Sambal met gefrituurde eieren en peteh
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!