Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4601

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
bakken
pittig
marineren
blenden
zoet-zuur
frituren
zuur
stoven
vijzelen
lauw
heet
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...
Ikan Asem Manis
Schol in een kruidige en zure ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!