Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4631

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
marineren
vijzelen
stoven
frituren
blancheren
pittig
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Sop Saoto
Zeer pittige soep met rijst, kip en kool
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!