Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4634

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
marineren
frituren
stoven
blancheren
vijzelen
stomen
zoet-zuur
zoet
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!