Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4661

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
bakken
heet
stoven
zoet
frituren
marineren
bbq
blenden
zoet-zuur
koud
pittig
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Tahu Pedis
Gebakken tahu in ketjap
Ayam Bakar Ketjap
Pittige geroosterde kip van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!