Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4757

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
zoet-zuur
marineren
blancheren
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Ayam Goreng Kalasan
Droog en krokant gefrituurde kip
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Urapan
Gemengde groenten met kokos

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!