Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4764

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
blenden
lauw
zuur
frituren
stoven
blancheren
pittig
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...

Bijgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Tumis Kapri Manis dan Udang
Geroerbakte sugar snaps met garnalen
Lawar Ayam Kacang Panjang
Roerbak van kip, tauge, kokos en kouseband

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!