Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5018

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
stomen
frituren
stoven
oven
zoet
zoet-zuur
bbq
bakken
zuur
rauw
koelen
koud
heet
vijzelen

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Ayam Goreng Dua
Gefrituurde kip
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Daging Masak Madu
Reepjes runderhaas met honing, tauge en papri...
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!