Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5072

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
frituren
zoet-zuur
vijzelen
bbq
grillen
stomen
koud
stoven
marineren
blancheren
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Ayam Ungkep
Gestoofde en gefrituurde kipreepjes
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Tahu Petis
Gebakken tahu met tauge en een lekkere saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!