Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5115

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
zoet-zuur
marineren
pittig
stoven
bbq
blancheren
oven
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Swiwi Djeruk
Gefrituurde kippenvleugeltjes met schijfjes c...
Ikan Santen Dua
Makreel gestoofd in een kruidige kokosmelksau...
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Udang Besar Bakar
Geroosterde grote garnalen van de barbecue
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!