Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5121

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
vijzelen
pittig
bakken
wokken
marineren
frituren
heet
zoet-zuur
bbq
oven
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Tumis Tahu Sayuran Taoco
Tahu met groenten in een pittige zwarte bonen...
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!