Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5125

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
bakken
pittig
marineren
frituren
vijzelen
koelen
zoet-zuur
heet
lauw

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Kupang Pedis
Gebakken mosselen in een saus
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Ayam Goreng Sereh
Gefrituurde kip met citroengras

Groente / fruitgerechten

Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!