Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5161

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
heet
bbq
vijzelen
zoet
frituren
lauw
pittig
zoet-zuur
marineren
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Sateh Lilit
Visballetjes gespiest aan serehstengels
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pepaya
Jonge papaya in een pittige kokosmelksaus
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!