Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5220

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
frituren
zuur
marineren
koelen
pittig
bakken
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Menado
Kip van de barbecue met een pikante, kruidige...
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh
Ikan Asem Manis
Schol in een kruidige en zure ketjapsaus
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...
Sayur Asem Kacang Merah
Soep van runderpoulet en bruine bonen

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!