Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5232

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
zoet
stoven
heet
vijzelen
blancheren
bbq
blenden
zuur
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Sateh Lilit
Visballetjes gespiest aan serehstengels
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!