Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5242

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
zoet
pittig
frituren
oven
vijzelen
marineren
bbq
stomen
blenden
zuur
stoven
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Pepes Cumi Berisi Bumbu
Gevulde inktvissen met kruiden en zure stervr...
Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!